Reizen in Azie: Thailand                      

Reizen in Azie: Thailand.

Per jaar bezoeken ongeveer 16 miljoen toeirsten Thailand. Het is een zeer bekend en een van de grootste reisbestemmingen van Azie.

Thailand is een groot land met veel reis mogelijkheden om te bezoeken, denk bijvoorbeeld aan de vele eilanden die het land te bieden heeft. Het land doet zijn best om alles goed in het gareel te laten verlopen en de invloeden van uit westerse werelden zijn wel aanwezig maar de eigen culltuur dominert nog steeds.

Er zijn nog steeds veel boeren, een groot gedeelte van de thaise inwoners verdient hun geld met producten die van het land afkomstig zijn. Het Thaise eten is ook wereldwijd bekend.

Als je Thailand bezoekt vergeet dan niet om de hoofdstad Bangkok te bezoeken

Toen ik in Thailand was hebben we gereisd in local stijl met de kleine busjes met teveel mensen erin. Dit heeft ons helemaal gebracht naar Ko Chang, een rustig en prachtig eiland. Na Ko chang hebben wij gereisd naar de andere kant van het land, waar wij Koh Samui en Ko Tao hebben bezocht. Mijn favoriete eiland is Ko Tao, het is niet te groot en er zijn genoeg kroegjes en restaurants te bezoeken.

Voor duik- en snorkel liefhebbers is hier voldoende vermaak, zeker een aanrader om Ko Tao te bezoeken.

Travel
Reizen
Thailand
Backpacken
Bangkok
eten

De verschillende categorieën