Mijn nieuwe hobby: Websites bouwen

Websites bouwen zonder dat je kan coderen.

Enige tijd geleden had ik een dag waarop ik mijzelf nogal verveelde en toen heb ik eens goed nagedacht hoe ik deze dagen kan voorkomen en wat ik kan doen om weer een hobby te krijgen. Voor mij werkt het dan goed om dingen op te schrijven en het vanuit daar te laten bezinken.

Na hier lang over nagedacht te hebben zit er eigenlijk al mijn hele leven een lijn in alles wat er online gebeurd en websites zijn daarin ook niet de dans ontsprongen. Ik heb dus besloten om het maken van websites weer wat meer op te pakken en hier een serieuze studie van te maken. Maar waar begin je?

Na een aantal telefoontjes kwam ik uit bij Internetbureau Amsterdam en heb ik mijn verhaal uitgelegd en met de vraag of zij mij op weg konden helpen met het maken van mijn eigen website. Zij stonden hiervoor open en na een kop koffie bij hun op kantoor hebben we een aantal middagen ingepland waarin zij mij "les" zouden geven in de eerste stapjes. Ze werken met een online programma / platform die je helpt met coderen, waardoor je alles kunt maken wat je maar wilt. Door de hulp van het coderen kun je alles plaatsen op de plek waar jij wilt en daarnaast is er geen beperking in de styling van verschillende objecten. Een geweldig programma waardoor je snel en relatief eenvoudig je eigen website kunt maken.

Zo kan ik inmiddels na enkele maanden oefenen een basis website maken en naarmate ik hier meer mee bezig ben gaat het mij steeds makkelijker en sneller af.

Als ik website bouwen echter onder de knie heb wil ik mijn studie / hobby vergroten en mijzelf meer verdiepen in SEO en alles wat daarbij komt kijken.

Bedankt! 

Lifestyle
ONline
WEbsites

De verschillende categorieën